Ελλοπιακός-Ταμυναϊκός 1-2 σε φιλική αναμέτρηση(φωτο)

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ με τον Μεγάλο, στο 15′, αλλά η ομάδα του Αλιβερίου πήρε την φιλική νίκη χάρη στα γκολ του Γ.Πέππα στο 47′ και στο 88′!

Σε παιχνίδι φιλικού χαρακτήρα που έγινε (19/8) στο δημοτικό γήπεδο της Ελλοπίας, η ομάδα του Ταμυναϊκού Αλιβερίου επικράτησε με 2-1 της ομάδας του Ελλοπιακού!

Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι, στο 15′, με τον Μεγάλο, μετά από πολύ καλή ενέργεια και ασίστ του Χασάι, για να είναι το 1-0 σκορ ημιχρόνου.

Δυο λεπτά μετά από την έναρξη του δευτέρου μέρους και ενώ είχαν γίνει πολλές αλλαγές οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Γ. Πέππα, με κοντινό πλασέ, μετά από ατομική προσπάθεια και πάσα στον κενό χώρο του Σταματούκου.

Ο ίδιος, στο 88′, με κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Κονόμι, διαμόρφωσε το τελικό σκορ και έδωσε την φιλική νίκη στην ομάδα του!

Στο 63′ είχαν δοκάρι οι φιλοξενούμενοι και στο 80′ οι γηπεδούχοι μετά από εκτέλεση φάουλ!

Αυτό ήταν το δεύτερο φιλικό για την ομάδα του Αλιβερίου που προετοιμάζεται για την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Εύβοιας (στο πρώτο φιλικό επικράτησε με 3-0 εντός έδρας της Προποντίδας)!

Από την άλλη πλευρά ήταν το πρώτο για τους πρωταθλητές Βοιωτίας που προετοιμάζονται για την πρώτη τους συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Αμφότεροι οι προπονητές έκαναν πολλές δοκιμές και έδωσαν χρόνο συμμετοχής στους παίχτες τους οποίους είχαν στην διάθεσή τους εξάγοντας χρήσιμα συμπεράσματα!

Σχετικά